Energimedicin

Den energimedicin som jag utgår ifrån härstammar från den kinesiska medicinen. Kinesisk medicin har funnits i årtusenden. Det är skonsamma behandlingsformer och som har en holistisk syn. Den holistiska synen menas med att de anser att det inte finns några skarpa gränser mellan den fysiska kroppen, psyket och själen. Människan är en helhet som binds samman i ett energisystem. De arbetar med qi, livsenergin, i olika former. Kinesisk medicin är mera inriktad på att stärka kroppen och att återställa balanser. De anser att sjukdom är symptom på en obalans i kroppen

Vid ansiktscupping så smörjs ansiktet först in i en härlig olja. Sedan genom silikonkoppar så lyfts huden upp av ett litet tryck. Med detta tryck så förs slaggprodukter sakta ut till lymfsystemet. Upplevs som en skön massage. Gör ej ont och lämnar inga blåmärken. Det har en renande och en anti-aging effekt. Slätar ut rynkor. En naturlig behandling.

Halv och helkroppsmassagen kommer akupressur att användas för att stimulera energipunkter på kroppen för bättre hälsa och flöde av kroppens energi. Glaskoppar sätts på ryggen med ett undertryck vid ryggmassage för att öka blodcirkulationen, främja cellreparation och hjälpa till att rensa på slaggprodukter. Det ökar flödet av qi i kroppen och minskar muskelspänningar.

%d bloggare gillar detta: