Healing

REIKI

Reiki är en uråldrig healing behandlingsform med rötter från öst så som Japan och Tibet. Dr. Mikao Usui född 1865 blev initierad i reiki och började sprida den. Reiki består av två ord Rei och Ki. Rei betyder ”universell” och ki betyder ”livsenergi”. Det är en mjuk behandlingsform som inte botar men kan lätta ångest, stress och även mentala/fysiska spänningar. Den ökar även kroppens energiförråd. Energin går dit den behövs för att lätta, dvs att hela kroppen behandlas även om man har besvär på ett specifikt ställe. Reiki ökar välbefinnandet. Under denna behandlingsform ligger klienten på en massage bänk med kläder och filt på och får lyssna på meditativ musik. Jag lägger händerna på kroppen med start från huvudet och arbetar neråt enligt läraren Usuis principer.

YAMURA

Yamura energin – Kommer från New Age Yamura Grandmaster Amalian Robert Radej som blev initierad i denna reiki energi 1999. Yamura energin är en stark energi som mäts upp att vara starkare än den ”klassiska reiki” energin. Det är en djup och transformerande energi av ljus och villkorslös kärlek som öppnar upp det som behövs öppnas upp hos den som får healingen. Eftersom energin mäts upp att vara starkare i sin frekvens så behöver också själen vara redo att ta emot denna och att du själv är redo att arbeta med det som eventuellt kommer upp under healingen eller efteråt. Yamura energin hittar sin egen väg in i cellerna och chakrana till de ställen där läkning behövs och balanserar energierna. Livsenergin och välbefinnandet ökar. Dina självläkande förmågor ökar. Din andliga utveckling och förmågor kan också öka. Energiblockeringar börjar luckras upp. Yamura energin skyddar även mot negativa energier ett tag efteråt. I denna behandlingsform ligger klienten som ovan på en massagebänk med kläder och filt på och får lyssna på meditativ musik medans energierna arbetar. Denna healingform utgår ej från någon standardiserad mall som Usuis reiki form ovan. En del klienter upplever denna form av healing som jordande.

SHAMANSK HEALING

Shamansk healing har funnits sedan urminnes tider. Det finns över hela världen och det finns ingen specifik form utan är väldigt individuell. Är i lärlingsfas.

%d bloggare gillar detta: