Om mig

Jag heter Bettina. Halkade in på denna bana för några år sedan då jag letat energier halva livet. Hittade detta inom qigongen och det blev startskottet. Älskar energierna som jag kan känna. Det ger mig så mycket energi. En helt ny värld öppnade upp sig för mig så jag beslutade att läsa till instruktör inom qigong, taichi, mindfulness och meditation. Gått denna genom Livsbrunnen.

Har under denna tiden även läst Reiki 1 och Reiki 2 på Vita-Nova i Kungsbacka. Har blivit initierad i Yamura healing och är Yamura priestess. Intresset växte sig allt större och jag upptäckte senare shamanismen. Så jag går shamansk healing utbildning på Gaia Life Kursgård i Fjärås. Har även läst lite shamansk healing för en engelsman vid namn Copal Daselva.

Dessutom gått en utbildning inom energimedicin enligt traditionell kinesisk medicin (TCM) på Avalonskolan. Detta för mig knyter ihop säcken litegrann eftersom qigong är en del inom TCM.

Detta var lite kort om min väg. Älskar att spendera min lediga tid ute vid kusten med alla dess fantastiska vyer. Ger så mycket energi och glädje. Att känna känslan att vara ett med vår moder jord. Lugnet.

%d bloggare gillar detta: